top of page

TOIMITUSEHDOT

Toimitus

Tällä hetkellä Valpas toimittaa lähetyksiä ainoastaan Suomeen, ja toimitustapana on Posti. Tilauksesta käsin valmistettavien tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-3 viikkoa. Pakkausmateriaalit ovat helposti kierrätettäviä, ja tilauksen koosta riippuen pyrin pakkaamaan tuotteet niin, että saat ne vaivattomasti suoraan postilaatikkoosi. 

Toimituskulut

 

Postimaksu on 6,90 €, ja yli 70 euron tilaukset tulevat postikuluitta. 

Maksutavat

Yleisimmin käytetyt luottokortit ja MobilePay.

Maksupalveluntarjoajana sivustolla toimii turvallinen ja suojattu Wix Payments.

 

MobilePay maksua varten valitse maksutapaa valitessa Offline-maksu.

Vaihdot ja palautukset

Valppaan BioThane tuotteet valmistetaan käsin tilausten mukaan eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Asiakas vastaa tilausvaiheessa antamiensa mittojen oikeellisuudesta. Varmistathan tilatessasi, että mitat ovat varmasti oikein. Mittausohjeet löytyvät täältä.

Muiden kuin BioThane tuotteiden osalta asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Jokaisen tuotteen tuotesivuilla on kerrottu kyseisen tuotteen palautusoikeudesta. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, tee tilaus normaalisti uudesta tuotteesta ja noudata alla olevia ohjeita sopimattoman tuotteen palautuksesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäiskuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Vastaanotamme vain postitse tehdyt palautukset ja ostaja vastaa palautuksesta koituvista kuluista. Kun palautuksesi on käsitelty saat palautuksen tuotteen hinnasta maksutavallesi. Postikuluja ei hyvitetä.

Palautusosoite:

Valpas Dog Gear

Perilänniitty 5 B 58

02600 Espoo

valpasdoggear@outlook.com

0407280313

 

Teethän aina palautuksesta ilmoituksen alla olevalla lomakkeella:

LUO PALAUTUS

Olemme vastaanottaneet palautusilmoituksesi! Voit nyt viedä palautuksen postiin.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote poikkeaa tilatusta tai se on asiakkaasta johtumattomista syistä sopimaton tai viallinen, otathan yhteyttä viipymättä sähköpostilla valpasdoggear@outlook.com. Reklamaatiot tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. 

Vastuunvapautus

Valpas Dog Gear on testannut tuotteiden turvallisuuden niille suunnitellussa käytössä tavanomaisessa lemmikin ulkoilutuksessa. Asiakas sitoutuu kuitenkin ottamaan täyden vastuun ostamansa tuotteen sopivuudesta sekä turvallisuudesta, ja sen asianmukaisesta käytöstä. Loppukäyttäjän velvollisuus on myös säännöllisesti tarkistaa tuotteen käyttökunto. Valpas ei ole vastuussa tuotteen käytöstä, ja sen aiheuttamista vahingoista. Valpas ei ole missään tilanteissa korvausvelvollinen tuotteen käyttöön liittyvistä vahingoista tilaajalle tai kolmansille osapuolille.

bottom of page