top of page

TIETOA VALPPAASTA

Valppaan väki

Tervehdys vain, täällä moikkailee Maarit! Sama Maarit toimittaa Valppaalla aika montaa virkaa, sillä Valpas on pieni yhden hengen yritys. Onneksi apuna on yrityksen viralliset muotimallit ja tuotetestaajat Minja ja Telma sekä mieheni Markus, jonka käsialaa on esimerkiksi Valppaan upea logo. Minjaan ja Telmaan törmäätte myös Valppaan muotikuvissa!

 

Toimin päivätyössäni kaupallisella alalla ja Valppaan yritystoiminta on vapaa-ajan sivutoimeni. Uskon laadukkaisiin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, ja siksi jokainen Valppaan käsintehty tuote valmistetaan aivan erityisellä huolella tarkoin valituista materiaaleista. Otan myös yksilölliset toiveet huomioon ja autan mielelläni valitsemaan sopivat varusteet sinun koirallesi.

Mistä Valpas sai alkunsa?

Valppaan tarina alkaa mistäpä muusta kuin pienestä koiranpennusta - ensimmäisestä omasta koirastamme Minjasta. Etsiessäni markkinoilta mieluisia taluttimia ja kaulapantoja törmäsin ongelmaan, etten löytänyt juuri sellaisia mitä toivoin. Olen aina pitänyt käsillä tekemisestä, ja pitkän hevosurheilutaustani aikana ehdin perehtyä myös valjastöiden saloihin. Niinpä hetken asiaa mielessä pyöriteltyä tartuin toimeen ja pian ensimmäinen itse tehty talutushihna oli jo valmiina. Pidin lopputuloksesta, ja pian myös ystäväni saivat ensimmäiset omat kappaleensa käyttöönsä. Vähitellen aloin saada myös tuntemattomilta kysymyksiä käyttämistäni taluttimista, ja niin mielessä alkoi kypsyä ajatus omasta pienestä yrityksestä. Kaikki Valppaan BioThane tuotteet valmistetaan käsin Espoossa.

Suomessa valmistettujen BioThane tuotteiden lisäksi valikoimaa täydentävät oman suunnittelun tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Vastuullisuus

Ympäristöasiat ja vastuullisuus ovat tarkeitä arvoja Valppaalle. Uuden tuotteen suurin ympäristövaikutus syntyy käytetyistä materiaaleista ja niiden valmistuksesta. Vastuullisin tuote on aina sellainen, joka pysyy mahdollisimman pitkään käytössä ja siksi olemme valinneet tuotteisiimme mahdollisimman kestävät ja pitkäikäiset materiaalit.

 

Valppaan BioThane tuotteiden valmistus tapahtuu käsin aidosta USA:ssa valmistetusta BioThanesta, ja mallisto on suunniteltu niin, ettei raaka-aine hävikkiä käytännössä tule.

Oman maahantuonnin tuotteet tulevat suoraan yhteistyökumppaneiltamme ilman välikäsiä, jolloin pääsemme seuraamaan tuotteiden valmistuksen eri vaiheet.

Kaikki toimittamamme tilaukset pakataan joko kierrätettyihin tai FSC® sertifioituihin pakkausmateriaaleihin, jotka ovat helposti kierrätettävissä pahvinkeräykseen.

bottom of page