top of page

TIETOA VALPPAASTA

Valppaan väki

Tervehdys vain, täällä moikkailee Maarit! Sama Maarit toimittaa Valppaalla aika montaa virkaa, sillä Valpas on pieni yhden hengen yritys. Onneksi apuna on yrityksen viralliset muotimallit ja tuotetestaajat Minja ja Telma sekä mieheni Markus, jonka käsialaa on esimerkiksi Valppaan upea logo. Minjaan ja Telmaan törmäätte myös Valppaan muotikuvissa!

 

Toimin päivätyössäni kaupallisella alalla ja Valppaan yritystoiminta on vapaa-ajan sivutoimeni. Uskon laadukkaisiin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, ja siksi jokainen Valppaan käsintehty tuote valmistetaan aivan erityisellä huolella tarkoin valituista materiaaleista. Otan myös yksilölliset toiveet huomioon ja autan mielelläni valitsemaan sopivat varusteet sinun koirallesi.

Mistä Valpas sai alkunsa?

Valppaan tarina alkaa mistäpä muusta kuin pienestä koiranpennusta - ensimmäisestä omasta koirastamme Minjasta. Etsiessäni markkinoilta mieluisia taluttimia ja kaulapantoja törmäsin ongelmaan, etten löytänyt juuri sellaisia mitä toivoin. Olen aina pitänyt käsillä tekemisestä, ja pitkän hevosurheilutaustani aikana ehdin perehtyä myös valjastöiden saloihin. Niinpä hetken asiaa mielessä pyöriteltyäni tartuin toimeen ja pian ensimmäinen itse tehty talutushihna oli jo valmiina. Pidin lopputuloksesta, ja pian myös ystäväni saivat ensimmäiset omat kappaleensa käyttöönsä. Vähitellen aloin saada myös tuntemattomilta kysymyksiä käyttämistäni taluttimista, ja niin mielessä alkoi kypsyä ajatus omasta pienestä yrityksestä. Toivonkin näiden loistaviksi toteamieni hihnojen ja pantojen tuovan iloa myös sinulle ja koirallesi vuosiksi eteenpäin.

Vastuullisuus

Ympäristöasiat ja vastuullisuus ovat tarkeitä Valppaalle ja ne huomioidaan yrityksen toiminnassa. Tuotteiden valmistus tapahtuu käsin, ja mallisto on suunniteltu niin, ettei raaka-aine hävikkiä käytännössä tule. Haluan tuotteiden olevan pitkäikäisiä, ja siksi vahvan BioThanen kaveriksi valitut metalliosat kestävät hyvin korroosiota ja omaavat vahvat murtolujuudet. Kaikki tilaukset pakataan joko kierrätettyihin tai FSC® sertifioituihin pakkausmateriaaleihin, jotka ovat helposti kierrätettävissä pahvinkeräykseen.

bottom of page